Krémová mrkvová polévka s tvarohovým sýrem gervais déli

Krémové polévky jsou pro mě ideální večeře po pracovním dni, kdy jen hodíme do hrnce máslo a cibulku, poté přidáme nakrájenou zeleninu, zalijeme zeleninovým vývarem a uvaříme, poté vše rozmixujeme a dochutíme. Jak jednoduché a chutné...

1001 Voyages Gourmands

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 cibule
  • 10 g másla
  • 700 g mrkve nakrájené na kolečka (i mražené)
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 1 balení (80 g) tvarohového sýra Gervais Délicatesse s příchutí česnek/bylinky
  • sůl, pepř
  • pažitka na ozdobu

Postup

1

Ve velkém hrnci rozehřejme máslo a osmahneme na něm cibulku po dobu 5 minut.

2

Přidáme mrkev a zalijeme ji vývarem, osolíme a vaříme 20 minut.

3

Přidáme 3/4 Gervais a vše rozmixujeme.

4

Nalijeme do misek, každou ozdobíme zbylým Gervais a posypeme pažitkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Treska tažená ve vakuu s teplým salátem z čočky beluga

Hruškový koláč „naruby“ s medovo-zázvorovou polevou

Veganská čokoládová pěna

Paleo bublanina

Hrníčkový mrkvový dort s mascarpone krémem

Těstoviny s brokolicí

Pečené marinované kukuřice

Fazolové “brownies“

Třešňové galettky s borůvkami

Šíleně dobrý dezert – smažená zmrzlina

Gobova juha – slovinská houbová polévka

Košíčky z medvědího česneku s vaječným krémem