Rychlé nudle z pánve s omáčkou a třemi druhy hub

Oživte těstoviny netradiční kombinací vývaru, bílého vína a třemi druhy hub. Recept je velmi rychlý a vše zamícháte na jedné pánvi. Jemnost nudlím dodává zakysaná smetana a čerstvá petrželka. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1

Uvařte nudle dle instrukcí na sáčku. Ideální je nechat nudle trochu tvrdší, aby pak nebyly převařené v dalším vaření tentokrát už s houbami. Mezitím na másle restujte cibuli 2 až 3 minuty. Za stálého míchání přidejte mouku, vývar, worcester a rajčatový protlak. Poté přidejte houby, tymián, sůl a pepř. Vařte vše dalších 4 až 5 minut.

Krok 2

Poté přidejte víno a nechte 4 minuty probublávat. Odstavte z plotny a přidejte nudle a zakysanou smetanu. Ozdobte petrželí a podávejte.

Ingredience

  • 1 lžíce másla
  • 1/2 hrnku nasekané cibule
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 hrnky zeleninového vývaru
  • 1 lžíce worcester omáčky
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 150 g nakrájených žampionů
  • 240 g nakrájených Baby bella hub
  • 45 g nakrájených Shiitake hub
  • 1/4 lžičky tymiánu
  • špetka soli a pepře
  • 2 lžíce bílého vína nebo Scherry
  • 1/4 hrnku zakysané smetany
  • 240 g neuvařených nudlí
  • 1 lžíce posekané petržele
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Žemlovka

Krevety v kokosovém mléce se šafránem

Video: Speciální vepřová žebra pečená v Coca cole

Falafelky

Pikantní sojové nudličky

Restovaná brokolice zapékaná s paprikou, čedarem a vejci

Italský salát

VIDEORECEPT: Pomazánka z červené řepy

Špagety s rajčatovou omáčkou a žampiony

Dvouvrstvý Nutellový cheesecake

Tradiční žitné perníčky

Květákové placičky pečené v troubě