Expresní bochánek do burgeru pro vegetariány i vegany
Výborný bochánek bez masa pro vegetariány i vegany. Lahodná náplň do burgeru bez použití sóji, pouze z pár ingrediencí a přesto výborné chuti.

Ingredience
- 1/2 hrnku černých fazolí (z plechovky, nebo uvařených), rozmačkaných vidličkou
- 1/4 hrnku mletých lněných semínek
- 1/2 lžičky mletého černého pepře
- 1/2 lžičky chilli nebo sladké papriky
- 1/2 lžičky sušeného česneku/cibule
- mořská sůl dle chuti
- špetka kajenského pepře
- volitelné: jakékoli bylinky
Postup
1
Smíchejte všechny ingredience dohromady.
2
Vytvarujte ze směsi jeden “masový” bochánek.
3
Opečte na pánvi s trochou oleje na každé straně přibližně 5 minut.
Mohlo by vás zajímat:
originální recepty snadné recepty Luštěniny
Zdroj: www.mindbodygreen.com
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře