fbpx

Expresní bochánek do burgeru pro vegetariány i vegany

Výborný bochánek bez masa pro vegetariány i vegany. Lahodná náplň do burgeru bez použití sóji, pouze z pár ingrediencí a přesto výborné chuti.

Recept na bochánek do burgeru bez masa

Ingredience

  • 1/2 hrnku černých fazolí (z plechovky, nebo uvařených), rozmačkaných vidličkou
  • 1/4 hrnku mletých lněných semínek
  • 1/2 lžičky mletého černého pepře
  • 1/2 lžičky chilli nebo sladké papriky
  • 1/2 lžičky sušeného česneku/cibule
  • mořská sůl dle chuti
  • špetka kajenského pepře
  • volitelné: jakékoli bylinky

Postup

1

Smíchejte všechny ingredience dohromady.

2

Vytvarujte ze směsi jeden “masový” bochánek.

3

Opečte na pánvi s trochou oleje na každé straně přibližně 5 minut.

Mohlo by vás zajímat:
originální recepty snadné recepty Luštěniny

Zdroj: www.mindbodygreen.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře