Přejít k obsahu
Recepty
Close Recepty
Open Recepty
Dle chodu
Hlavní jídla
Dezerty
Dorty
Cukroví
Polévky
Snídaně a svačiny
Saláty
Předkrmy
Omáčky a ochucovadla
Přílohy
Nápoje
Diety
Fitness a zdravé
Paleo
Vegetariánské
Veganské
Vitariánské (Raw)
Bezlepkové
Pro diabetiky
Bez laktózy
Bez oříšků
Hlavní ingredience
Kuřecí
Vepřové
Hovězí
Ryby
Těstoviny
Luštěniny
Brambory
Cuketa
Dýně
Sezónní
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Velikonoce
Valentýn
Halloween
Čas přípravy
Do 15 minut
Do 30 minut
Do 45 minut
Návody
Close Návody
Open Návody
Dům a zahrada
Obývací pokoj
Ložnice
Dětský pokoj
Kuchyně
Koupelna
Chodba a schody
Balkon
Zahrada
Co vyrobit
Dekorace
Nábytek
Šperk
Dárek
Osvětlení
Oblečení
Kosmetika
Maminky
S dětmi a pro děti
Cvičení
Úklid
Tipy a triky
Materiál
Papír
Přírodniny
Textil a vlna
Recyklace
Keramika
Sezónní
Pěstování a bylinky
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Valentýn
Velikonoce
Halloween
Naposledy navštívené
Oblíbené
Přidat recept
Můj účet
Search ...
Výsledky
Pečený květák
Další lehká příloha, která je snadná, dietní a skvěle chutná. :)
Zdravé recepty
Autor
★
★
★
★
★
0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených:
0
Ingredience
1 větší květák
olivový olej
1 lžička mleté papriky
sůl a pepř
Postup
1
Předehřejte si troubu na 200 stupňů. Květák nakrájejte na malé růžičky.
2
Vložte květák do mísy. Přidejte mletou papriku, sůl a pepř. Zalijte olivovým olejem a promíchejte, aby byly všechny růžičky obalené v oleji a koření.
3
Připravte si na plech pečicí papír a vysypejte na něj květák do rovnoměrné vrstvy.
4
Pečte v troubě přibližně 25 až 30 minut, aby byl květák měkký a na povrchu zlatavý.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
Zdroj
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Zdravé žitno-špaldové sušenky s vlašskými ořechy polité čokoládou
Hruškový koláč „naruby“ s medovo-zázvorovou polevou
Flowers and butterflies cake
Video: 5 zdravých smoothie na celý pracovní týden
„Obrácený“ švestkový koláč s kardamomem a skořicí
Cheesecakové jednohubky se skořicí a čokoládovým zdobením
Rajčatová passata se zeleninou
Křupavé cibulové kroužky bez smažení
Pečené květákové tyčinky se sýrem a kořením
Vláčné citrónové sušenky s krémovým sýrem a cukrovou polevou
Halloweenský perník
Květáková kulajda bez zahuštění
Načíst další