Pečený květák

Další lehká příloha, která je snadná, dietní a skvěle chutná. :)

Zdravé recepty

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 větší květák
  • olivový olej
  • 1 lžička mleté papriky
  • sůl a pepř

Postup

1
Předehřejte si troubu na 200 stupňů. Květák nakrájejte na malé růžičky.
2
Vložte květák do mísy. Přidejte mletou papriku, sůl a pepř. Zalijte olivovým olejem a promíchejte, aby byly všechny růžičky obalené v oleji a koření.
3
Připravte si na plech pečicí papír a vysypejte na něj květák do rovnoměrné vrstvy.
4
Pečte v troubě přibližně 25 až 30 minut, aby byl květák měkký a na povrchu zlatavý.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravé žitno-špaldové sušenky s vlašskými ořechy polité čokoládou

Hruškový koláč „naruby“ s medovo-zázvorovou polevou

Flowers and butterflies cake

Video: 5 zdravých smoothie na celý pracovní týden

„Obrácený“ švestkový koláč s kardamomem a skořicí

Cheesecakové jednohubky se skořicí a čokoládovým zdobením

Rajčatová passata se zeleninou

Křupavé cibulové kroužky bez smažení

Pečené květákové tyčinky se sýrem a kořením

Vláčné citrónové sušenky s krémovým sýrem a cukrovou polevou

Halloweenský perník

Květáková kulajda bez zahuštění