fbpx

Pečený květák

Další lehká příloha, která je snadná, dietní a skvěle chutná. :)

Pečený květák

Ingredience na 4 porce

  • 1 větší květák
  • olivový olej
  • 1 lžička mleté papriky
  • sůl a pepř

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Předehřejte si troubu na 200 stupňů. Květák nakrájejte na malé růžičky.

2

Vložte květák do mísy. Přidejte mletou papriku, sůl a pepř. Zalijte olivovým olejem a promíchejte, aby byly všechny růžičky obalené v oleji a koření.

3

Připravte si na plech pečicí papír a vysypejte na něj květák do rovnoměrné vrstvy.

4

Pečte v troubě přibližně 25 až 30 minut, aby byl květák měkký a na povrchu zlatavý.


  • Líbil se Vám recept?


    Italian Trulli Pak by se Vám mohla líbit i naše kuchařka se zdravými recepty, kterou jsem nedávno vydali. S touto kuchařkou budete jíst zdravě a ušetříte čas i peníze. Pošleme vám ji bez poštovného a můžete nám ji do 30 dní zdarma vrátit. 🙂

    Více informací o kuchařce




Mohlo by vás zajímat:
Bez laktózy Bez oříšků Bezlepkové Fitness a zdravé Jaro Léto Paleo Podzim Přílohy Pro diabetiky Zima

Zdroj: www.yummly.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře