Pečený květák

Další lehká příloha, která je snadná, dietní a skvěle chutná. :)

Pečený květák

Ingredience na 4 porce

  • 1 větší květák
  • olivový olej
  • 1 lžička mleté papriky
  • sůl a pepř

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Předehřejte si troubu na 200 stupňů. Květák nakrájejte na malé růžičky.

2

Vložte květák do mísy. Přidejte mletou papriku, sůl a pepř. Zalijte olivovým olejem a promíchejte, aby byly všechny růžičky obalené v oleji a koření.

3

Připravte si na plech pečicí papír a vysypejte na něj květák do rovnoměrné vrstvy.

4

Pečte v troubě přibližně 25 až 30 minut, aby byl květák měkký a na povrchu zlatavý.

Mohlo by vás zajímat: Fitness a zdravé, Hotové do 30 minut, Paleo, Přílohy

Zdroj: www.yummly.com

Hodnocení a komentáře

Zdravé recepty

Zdravé recepty (autor)

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře