Pudink s levandulovým tvarohem

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 vanilkový pudink
  • 200 g zimolezu kamčatského
  • 10 levandulových květů
  •  1 želatina s jahodovou příchutí
  • 250 g nízkotučného tvarohu
  • Cukr podle chuti
  • Kůra z ½ citronu
  • Rostlinná šlehačka
  • 0,5 l nízkotučného mléka

Postup

1

Pudink uvaříme podle návodu, nalijeme do vysokých sklenic a necháme vychladnout.
Na vychladlý pudink nasypeme čerstvý zimolez.

2

Podle návodu uvaříme želatinu a nalijeme ji na ovoce. Necháme vychladit v ledničce až ztuhne. Trvá to přibližně 1 – 1,5 hodiny.

3

Tvaroh rozmícháme s cukrem, nastrouhanou citronovou kůrou a s květy levandule.

4

Tvaroh navrstvíme na ztuhlou želatinu a pro ozdobu ještě posypeme levandulí.
Dozdobíme šlehačkou a větvičkou máty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí máslové croissanty hotové neobvykle rychle

Hutné máslové řezy s čokoládovými kousky a salkem

Tradiční recept na plněná vejce s majonézou, hořčicí a sladkou paprikou

Pikantní kari s lososem, cuketou a lusky

Brownies s jahodami/borůvkami

Fit pečený květák s Tandoori kořením a mátovým chutney

Video: Nepečený čokoládový dort s celozrnnými sušenkami a ořechy

Pikantní kuřecí stehýnka obalená ve slanině

Video: Domácí vanilkový a čokoládový pudinkový pohár

Vepřové nudličky s cuketou

Osvěžující margarita s limetkou a cukrovým sirupem

Kukuřičné špagety se špenátovým pestem