Pečený květák s česnekem a slaninou hotový za půl hodiny

Chutné jídlo, které připravíte za půl hodinky. Květák a slanina se až překvapivě skvěle doplňují. :)

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 květák
  • 6 stroužků česneku
  • 3 plátky slaniny
  • 2 lžičky olivového oleje
  • sůl a pepř

Postup

1

Předehřejte si troubu na 180 stupňů a připravte si plech s pečicím papírem.

2

Rozkrájejte květák na malé růžičky, slaninu na kostičky a česnek na plátky.

3

Květák, slaninu a česnek smíchejte a rozprostřete na pečicí papír. Pokapejte olivovým olejem a dejte péct

4

Pečte v troubě přibližně 20 až 25 minut. Květák by měl být správně propečený. Vyndejte, posypejte solí a pepřem a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rybí závitky s bylinkami a hrubozrnnou hořčicí

Originální dip se slaninou, čedarem a brokolicí

Vejce s kaviárovou pěnou

Květák pečený v sezamovém kabátku

Jednoduché květákové keksy s parmezánem a mozzarellou

Salátek s polibkem podzimu

Black forest cake

Extra čokoládové muffiny ze šlehačkového těsta + Videorecept

Rýžové nudle se zeleninou, hrozinkami a semínky

Video: Pravý ukrajinský boršč s hovězím masem

Nadýchané řezy s tvarohovým krémem a kakaem

Indická plněná aloo paratha