Pečený květák okořeněný paprikou

Další lehká příloha, která je snadná, dietní a skvěle chutná. :)

Michaela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1

Ingredience

  • 1 větší květák
  • olivový olej
  • 1 lžička mleté papriky
  • sůl a pepř

Postup

1

Předehřejte si troubu na 200 stupňů. Květák nakrájejte na malé růžičky.

2

Vložte květák do mísy. Přidejte mletou papriku, sůl a pepř. Zalijte olivovým olejem a promíchejte, aby byly všechny růžičky obalené v oleji a koření.

3

Připravte si na plech pečicí papír a vysypejte na něj květák do rovnoměrné vrstvy.

4

Pečte v troubě přibližně 25 až 30 minut, aby byl květák měkký a na povrchu zlatavý.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Treska pečená v těstíčku

Smažené lilky

Thajská kuřecí polévka tom kha

Makovo-ořechová bábovka (bezlepková)

Piňa colada

Třešňová bublanina

Cuketové lasagne

Tortellini in brodo

Vepřové nudličky s cuketou

Míša řezy – zdravější varianta

Bramborové karbanátky se šťavnatým tuňákem a kukuřicí

Video: Kuřecí roláda plněná smetanovým sýrem, sušenými rajčaty, mozzarellou a špenátem