Pečený květák okořeněný paprikou
Další lehká příloha, která je snadná, dietní a skvěle chutná. :)
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 1 větší květák
- olivový olej
- 1 lžička mleté papriky
- sůl a pepř
Postup
1
Předehřejte si troubu na 200 stupňů. Květák nakrájejte na malé růžičky.
2
Vložte květák do mísy. Přidejte mletou papriku, sůl a pepř. Zalijte olivovým olejem a promíchejte, aby byly všechny růžičky obalené v oleji a koření.
3
Připravte si na plech pečicí papír a vysypejte na něj květák do rovnoměrné vrstvy.
4
Pečte v troubě přibližně 25 až 30 minut, aby byl květák měkký a na povrchu zlatavý.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}