Hruškový ocet

Já miluju ovocné octy už dlouhou dobu se chystám udělat do salátů malinový ocet. Jelikož letos nějak nestíhám sezóna malin je samozdřejmě pryč a já tedy musela sáhnout po jiném ovocíčku

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250ml vinného octa
  • 2 zralé hrušky

Postup

1

Ocet s hruškami rozmixujeme ponorným mixérem a přecedíme přez jemné plátýnko.

2

Naplníme do sklenic a uschováme na chladném temném místě

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Filírované kachní prso s portským na podzimní zelenině

Bramborové karbanátky se šťavnatým tuňákem a kukuřicí

Dušené hovězí na mrkvi a tymiánu

Rychlý kakaový dort s pořádnou vrstvou pudinkového krému

Jemné pudinkové řezy s piškoty a zakysanou smetanou

Křehký podzimní koláč se štědrou porcí jablek a skořice

Super snadné čokoládové řezy

Panna cotta s lesním ovocem

Vepřová panenka se švestkami

Salát ze špenátu, rukoly a ředkviček s vejcem

Jednoduchý čokoládový dort s oříškovým krémem

Podrobný foto-návod na dort ve tvaru mopsíka