Quinoa s krevetami a špenátem

Chcete něco zdravého, rychlého a chutného! Jste sami doma a máte hlad? Vyzkoušejte můj recept alá co dům dal a usmívejte se na svět :) Ingredience jsou pro 1 osobu.

Adelin

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 hrnku červené quinoy
  • 5 kostiček zmraženého listového špenátu
  • 10 středních krevet
  • hrst mraženého hrášku
  • 1 cibule
  • 1 česnek
  • lžička sezamu

Dále sůl, pepř a olivový olej.

Postup

1

Quinou uvařte podle návodu, na olivovém oleji si osmažte na kostičky nakrájený česnek. Až provoní pánev a zhnědne, tak ho vyndejte, přihoďte na drobno nakrájenou cibuli, osmažte. Pak přidejte špenát, osolte a opepřete a nechte ho rozmrznout.

2

Mezitím si rozmrazíme hrášek a krevety. Já to dělám tak, že je nasypu společně do misky, zaleju vroucí vodou a po már minutách sliji vodu.

3

Nakonec přidáme ke směsi v hrnci quinou, hrášek s krevetami, necháme ohřát a posypeme světlým sezamem. A je hotovo! Dobrou chuť!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Brownies z červené řepy

Zapečené žampiony plněné čočkovo-masovou směsí

Zdravé dýňové rizoto

Ochucená oříšková mléka za pár vteřin

Špagety s brokolicí a s nivou

Jemné banánové sušenky se skořicí a ovesnými vločkami

Pikantní hermelín pečený s bylinkami a meruňkovým džemem

Delikátní těstovinový salát s červenými hrozny, ořechy a slaninou

Ledová káva s kokosovou šlehačkou

Snadný čokoládový dort – rozplývá se na jazyku a čokoládou nešetří

Video: 4 způsoby, jak ozdobně nakrájet ovoce

Video: Bramborové soufflé s parmezánem a čedarem