Houbový krém (polévka)

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • cibule
  • 20g másla
  • 150g žampionů
  • 100g  hřibů
  • kelímek smetany
  • sůl + pepř

Postup

1

Cibuli nakrájejte nadrobno. V hrnci rozpusťte máslo a opečte cibuli, dokud zesklovatí.

2

Pak přidejte na plátky nakrájené houby a osmažte. Přidejte půl litru vody a nechte cca 20 minut vařit.

3

Tyčovým mixérem rozmixujte houby. Přilijte smetanu a vraťte na plotnu.

4

Vařte zvolna dalších 3-5 minut. Osolte a opepřete dle chuti. Ozdobte čerstvou petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pasta a lá Šprot

Citrónovo-makové sušenky

Pečená kořenová zelenina s česnekem a rozmarýnem

´Uzené´ zeleninové rizoto

Bramborové kari

Smažené květákové placičky s jarní cibulkou a kari

Vosí hnízda s vlašskými ořechy

Vláčný mrkvový dort s jemným krémem

Originální smetanový zákusek s kokosovými kuličkami

Slaný koláč z listového těsta zapékaný s bramborami, šunkou a sýrem

Nepečený cheesecake s čokoládou

Kuřecí prsa se zeleninou a kuskusem