Ingredience na 4 porce

  • cibule
  • 20g másla
  • 150g žampionů
  • 100g  hřibů
  • kelímek smetany
  • sůl + pepř

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Cibuli nakrájejte nadrobno. V hrnci rozpusťte máslo a opečte cibuli, dokud zesklovatí.

2

Pak přidejte na plátky nakrájené houby a osmažte. Přidejte půl litru vody a nechte cca 20 minut vařit.

3

Tyčovým mixérem rozmixujte houby. Přilijte smetanu a vraťte na plotnu.

4

Vařte zvolna dalších 3-5 minut. Osolte a opepřete dle chuti. Ozdobte čerstvou petrželkou.

Mohlo by vás zajímat: Polévky, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře