Mandlové bochánky

Dopřejte si k čaji tyto nadýchané bezlepkové mandlové bochánky.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek mandlové mouky
  • 2 lžíce sirupu z agáve nebo jiného sirupu
  • 1 vejce
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • plátky mandlí na ozdobení

Postup

1

Všechny ingredience kromě plátků mandlí smícháme a vypracujeme těsto.

2

Necháme hodinu odležet v lednici.

3

Z těsta vypracujeme malé bochánky, které ozdobíme plátky mandlí.

4

Pečeme v předehřáté troubě na 150 °C cca 20–30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlý svěží okurkový salát s koriandrem a limetkou

Bůček dušený v kokosové vodě

Křehká kuřecí prsa s rajčatovou omáčkou a bylinkami

Batátové placičky s pečeným lososem

Marmeláda z hlohyně s pomerančovou šťávou

Světoznámý čokoládový dortík s tekutým vnitřkem – Lava cake

Tataráček z červené řepy

Makový koláč se švestkami

Slané muffiny s česnekovými výhonky

„Obrácený“ čokoládový dort s poctivou porcí krému

Tenký skořicový koláč z odpalovaného těsta za půl hodiny

Rýže s hovězím masem a zeleninou