Mandlové bochánky

Dopřejte si k čaji tyto nadýchané bezlepkové mandlové bochánky.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek mandlové mouky
  • 2 lžíce sirupu z agáve nebo jiného sirupu
  • 1 vejce
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • plátky mandlí na ozdobení

Postup

1

Všechny ingredience kromě plátků mandlí smícháme a vypracujeme těsto.

2

Necháme hodinu odležet v lednici.

3

Z těsta vypracujeme malé bochánky, které ozdobíme plátky mandlí.

4

Pečeme v předehřáté troubě na 150 °C cca 20–30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cheesecake s borůvkami

Bezlepkové langoše

Sýrový dip s bylinkami a čabajkou k pečeným česnekovým bagetkám

Mrkvové cupcakes

Jáhelník s uzeným tofu a kysaným zelím

Nejrychlejší recept na výborný zdravý mrkvový dort

Cukety zapečené s parmazánem

Nadýchané domácí donuty bez smažení

Chřestový flan s parmezánem

Lehká pomazánka z ricotty a vajec

Restovaná brokolice zapékaná s paprikou, čedarem a vejci

Rolovaný makový chlebíček