Mandlové bochánky

Dopřejte si k čaji tyto nadýchané bezlepkové mandlové bochánky.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek mandlové mouky
  • 2 lžíce sirupu z agáve nebo jiného sirupu
  • 1 vejce
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • plátky mandlí na ozdobení

Postup

1

Všechny ingredience kromě plátků mandlí smícháme a vypracujeme těsto.

2

Necháme hodinu odležet v lednici.

3

Z těsta vypracujeme malé bochánky, které ozdobíme plátky mandlí.

4

Pečeme v předehřáté troubě na 150 °C cca 20–30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sladké cizrnové fitness kuličky bohaté na bílkoviny

Red velvet cookies

Agarové bonbóny – veganské

Jogurtovo-proteinové lívanečky s tvarohem a ovocem

Špenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou omáčkou

Svěží salát z bulguru

Netradiční houbový kuba s pohankou a sušenými rajčaty

Krásné malinové cupcaky s krémem ze šampaňského

Dušené hovězí na mrkvi a tymiánu

Zapékaná ovesná kaše s blumami

Pudingové řezy

Zdravé vanilkové tyčinky s proteinem a bílou čokoládou