Bramborový salát s ředkvičkami a pažitkou

Tímto salátem z čerstvé zeleniny můžete směle nahradit klasický bramborový salát ze surovin konzervovaných.

Bramborový salát s ředkvičkami a pažitkou

Ingredience na 2 porce

  • 500 g brambor
  • 1 svazek ředkviček
  • pažitka (svazeček po průměru 1,5 cm)
  • 2 naťové cibulky
  • 3/4 kávové lžičky soli
  • 4 vrchovaté kávové lžičky majonézy

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Oloupané brambory uvaříte doměkka, necháte zchladnout a pokrájíte na kousky velikosti sousta.

2

Ředkvičky a cibuli pokájíte na tenká kolečka a smícháte s brambory.

3

Pažitku posekáte najemno a přidáte k ostatním surovinám.

4

Posolíte, přidáte majonézu a vše důkladně promícháte.
Můžete hned podávat nebo nechat v lednici vychladit.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře