Rychlý švestkový koláč

Je opravdu velmi rychlý, ani šlehač nepotřebujete.

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 prášek do pečiva
  • 350 g polohrubé mouky
  • 100 g třtinového cukru
  • 1 skořicový nebo vanilkový cukr
  • 1 vejce
  • 350 ml mléka
  • 5 lžic oleje
  • švestky, jablka, …

Postup

1

Smícháme sypké zvlášť a tekuté zvlášť.

2

Poté do sypkých vmícháme tekuté metličkou. Vylijeme na plech, poklademe švestkami (jejich půlkami, vnitřkem nahoru) a pečeme na 180°C dokud nemáme suché špejle.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Letní slaninovo-cuketové bramboráky

Zamilovaná brownies s vanilkovým krémem

4 ochucené olivové oleje – Skvělé do kuchyně nebo jako dárek

Šťavnaté kuře pečené na pomerančích a medu

Raw tataráček

Kaše z quinoi

Tradiční sicilská parmiggiana

Video: Těstoviny penne na 4 originální způsoby

Tečkovaný cheesecake

Maková náplň

Čokoládový koláč s oříškovou krustou a medovou polevou

Fazole alla bud spencer