
Základ
Krémové vrstvy
Zdobení
Bílky vyšlehejte s cukrem na tuhý sníh, pomalu přidejte olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a s rozdrobenými piškoty. Takto připravené těsto nalijte na plech a pečte v předem vyhřáté troubě na 180 °C cca 15 minut.
Mezitím si nasekejte arašídy a nasucho je opečte na pánvičce.
Na ještě teplé, upečené těsto dejte čokoládovou pomazánku a posypte opraženými arašídy.
Na čokoládu a ořechy naskládejte polovinu sušenek, které jemně přitlačte a pokapejte polovinou teplého mléka.
Pudink smíchejte s moukou a se žloutky. Pomalu přilijte 100 ml mléka a důkladně smíchejte, abyste neměli hrudky. 400 ml mléka ohřejte v rendlíku a pomalu přidávejte žloutkovou hmotu. Vařte do zhoustnutí a poté nechte zchladnout.
Máslo s cukrem vyšlehejte dohladka a po lžících přidejte vychladlý žloutkový krém. Vyšlehanou náplň rozdělte na polovinu a do jedné přidejte rozpuštěnou čokoládu.
Na sušenky navrstvěte žloutkový krém. Naskládejte druhou polovinu sušenek, které polijte zbylým teplým mlékem. Navrstvěte čokoládový krém a vrch ozdobte ztuženou šlehačkou a strouhanou čokoládou.
Dejte do lednice ztuhnout alespoň na hodinu. A můžete podávat!