Masoví ježci v rajčatové omáčce

Opět oblíbený recept od nevěsty

Majuschka

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg vepřového, mletého masa
  • 1 vejce
  • 3 hrstě opláchnuté rýže
  • bylinky: majoránka, bazalka, rozmarýn
  • 1 velká cibule
  • 3 ks rajčat,
  • sůl, pepř
  • 3 ks rajčat-oloupat
  • 1ks rajčatový malý protlak

Postup

1

Všechny ingredience zamícháme, uděláme koule a dáme vařit do vařící vody, aby byly ponořené, občas zamícháme, do vody přidáme sůl a kečup, rajčatový protlak vaříme 50 minut odkryté, voda musí být červená....

2

Nabereme na talíře a dozdobíme šlehačkou

Poznámka

Velmi chutné dietní jídlo! Dobrou chuť!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lasagnové rolky se špenátem, parmezánem a mozzarellou

Sušenky z ovesných vloček s dia marmeládou

Ovocný salát s krémovým sýrem a šlehačkou

Citrónový krém (lemon curd)

Tvaroho-makový koláč bez mouky

Krémové „Blondies“ plněné nutellou

Řepová polévka

Vláčný francouzský třešňový koláč clafoutis

Hovězí steak

Rychlé zapečené kuřecí řízky ála Cordon bleu

Jemný sýrový dip ke krekrům či tacos

Zdravý jarní salát s medvědím česnekem a okurkou