Masoví ježci v rajčatové omáčce

Opět oblíbený recept od nevěsty

Majuschka

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg vepřového, mletého masa
  • 1 vejce
  • 3 hrstě opláchnuté rýže
  • bylinky: majoránka, bazalka, rozmarýn
  • 1 velká cibule
  • 3 ks rajčat,
  • sůl, pepř
  • 3 ks rajčat-oloupat
  • 1ks rajčatový malý protlak

Postup

1

Všechny ingredience zamícháme, uděláme koule a dáme vařit do vařící vody, aby byly ponořené, občas zamícháme, do vody přidáme sůl a kečup, rajčatový protlak vaříme 50 minut odkryté, voda musí být červená....

2

Nabereme na talíře a dozdobíme šlehačkou

Poznámka

Velmi chutné dietní jídlo! Dobrou chuť!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlé nudle z pánve s omáčkou a třemi druhy hub

Recept na batátovou pizzu bez mouky

Bezlepkové bramborovo-pohankové noky

Tabbouleh

Sladké trojúhelníčky z tvarohového těsta se skořicovým cukrem

Jahodový dort s čokoládovým ganache

Hovězí enchiladas s avokádem a salsou

Dýňovo-čokoládové brownies

Cannelloni s ragú

Avokádová pomazánka s restovanou červenou cibulí a sýrem feta do 15 minut

Hovězí gulášek

Italské domácí ragú