fbpx

Masoví ježci v rajčatové omáčce

Opět oblíbený recept od nevěsty

Masoví ježci v rajčatové omáčce

Ingredience na 10 porcí

  • 1 kg vepřového, mletého masa
  • 1 vejce
  • 3 hrstě opláchnuté rýže
  • bylinky: majoránka, bazalka, rozmarýn
  • 1 velká cibule
  • 3 ks rajčat,
  • sůl, pepř
  • 3 ks rajčat-oloupat
  • 1ks rajčatový malý protlak

Postup

Celkový čas přípravy: 60 min

1

Všechny ingredience zamícháme, uděláme koule a dáme vařit do vařící vody, aby byly ponořené, občas zamícháme, do vody přidáme sůl a kečup, rajčatový protlak vaříme 50 minut odkryté, voda musí být červená....

Masoví ježci v rajčatové omáčce
2

Nabereme na talíře a dozdobíme šlehačkou

Masoví ježci v rajčatové omáčce

Poznámka

Velmi chutné dietní jídlo! Dobrou chuť!

Mohlo by vás zajímat:
Hlavní jídla Vepřové

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře