Těsto
Krém
Poleva
Předehřejte troubu na 180 °C a plech s formu o velikosti 35×25 cm vyložte pečícím papírem.
Nasekejte čokoládu na kousky, smíchejte ji s máslem a kakaem a rozpusťte vše nad parou. Poté přidejte vejce, cukry a vyšlehejte do pěny.
Přilijte mléko, přidejte sůl a mouku. Zamíchejte jen tak, aby se vše spojilo.
Nalijte do připravené formy a pečte 20 až 25 minut. Poté enchte vychladnout.
Na krém ohřejte smetanu a vsypte do ní cukry a želatinu. Promíchejte, aby se rozpustila.
Mezitím vložte do mísy jogurt a přilijte želatinovou směs. Rozmíchejte dohladka.
Krém vylijte na vychladlý korpus a vložte formu do lednice na 2 až 3 hodiny.
Čokoládu na polevu nasekejte na kousky a rozpusťte se lžičkou oleje. Pomocí lžíce dělejte z čokolády na zákusku malé flíčky dle fantazie.
Vložte ještě na chvíli do lednice a poté můžete podávat.