Nepečené čokoládové řezy s vlašskými ořechy

Bezlepková dobrota, která je rychle hotová a též nepečená. Neděste se, že by došlo v ingrediencích k omylu, opravdu tam patří bramborová kaše – dodává dezertu netradiční jemnost a chuť, která už zaujala mnohé :).
  • Doba přípravy: 30 minut + čas na chlazení
  • Porce: cca 20 ks

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 90 g hořké čokolády, nasekané
  • 60 g másla + trochu na vymazaní formy
  • 200 g moučkového cukru
  • 12 hrnku bramborové kaše
  • 2 lžičky mléka
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 18 lžičky soli
  • 12 hrnku jemně nakrájených vlašských ořechů

Postup

  1. Čokoládu a máslo rozpusťte nad parou. Poté sundejte a nechte chvíli chladnout.
  2. Vmíchejte cukr, brambory, mléko, vanilku a sůl. Vypracujte hladké těsto a natlačte jej do formy o velikosti 20×20 cm vymazané máslem.
  3. Posypejte nasekanými ořechy a dejte do lednice aspoň na hodinu, než budete podávat.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Losos na šalvěji s dýňovým pyré

Batátové curry

Ostružinové smoothie

Pletence s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Indické kuracie prsia s pomarančovou šťavou

Letní tip: Recepty na osvěžující domácí limonády

Kokosové kostky s kakaovým krémem a čokoládovou polevou

Zázvorky s polevou z bílé čokolády

Brambory v majoránkové omáčce

Krémový quiche s Nivou a křupavou krustou

Jednoduchý jablečný koláč s makovými puntíky

Domácí zázvorovo – malinová limonáda