Korpus
Ořechová vrstva
Krém
Marcipánová vrstva
Čokoládová poleva
Rozehřejte troubu na 180 stupňů. Utřete máslo s cukrem do pěny, přidejte vaječné žloutky, mouku, kakao a prášek do pečiva. Bílky vyšlehejte do ztuhnutí, a opatrně přimíchejte do směsi. Hotové těsto vlijte na plech vystlaný pečícím papírem. Pečte v troubě 15-30 minut, podle velikosti plechu a výšky korpusu. Po upečení nechte buchtu vychladnout.
Připravte si krém. V hrnci povařte mléko, puding a cukr. Odstavte hrnec z plamene, a za občasného míchání nechte krém vychladnout. V průběhu zamíchejte do krému mandlové aroma.
Na vychlazený korpus natřete vrstvu Nutelly. Pokud je Nutella příliš tuhá, můžete ji nechat povolit v mikrovlnné troubě, nebo v hrnci nad parou. Na vrstvu Nutelly natřete vrstvu krému. Rozválejte marcipán a navrstvěte jej na krém. Takto připravený dezert vložte na půl hodiny do lednice.
V hrnci nad parou rozpusťte čokoládu, a přidejte do ní lžíci oleje. Vytáhněte řezy z lednice a přelijte ji polevou.
Polevu nechte ztuhnout při pokojové teplotě, a poté vložte hotový dezert na další dvě hodiny do lednice. Dezert krájejte horkým nožem, aby čokoládová poleva nepopraskala.