Korpus:
Krém:
Přeliv
Kokosový olej rozpustíme a pořádně promícháme s namletými piškoty. Hmotu upěchujeme na dno dortové formy.
V robotu ušleháme jogurty a kokosový krém, přidáme lžičku vanilkového extraktu, datlový sirup a zrníčka z vanilkového lusku.
Želatina se necháme nabobtnat v trošce vody a pak ji pomalu rozehřejeme. Pak ji necháme chvilku zchladnout a pomalu přimícháváme do krému. Krém nalijeme na korpus a dáme na dvě hodiny do lednice.
Asi 200 g borůvek jsem rozmixujeme, přidáme dalších 200 g v celku a lehce převaříme. V trošce vody rozmícháme jednu lžíci bramborového škrobu a pořádně v borůvkách rozmícháme. Ještě horkou směs jsem nalijeme na ztuhlý krém a necháme ztuhnout.