Muffiny s podzimním džemem

Každý pravý milovník muffinů musí vyzkoušet tuto pozdimní variantu tradiční dobroty.

Terezka Simotová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na těsto

  • 150 g polohrubé mouky
  • 150 g cukr krystal
  • 8 lžic holandského kakaa
  • 6 vajec
  • prášek do pečiva

Postup

1

Cukr smícháme s vejci. Přidáváme mouku, prášek do pečiva a kakao. Vše důkladně promícháme a plníme do formiček na muffiny.

2

Pečeme na 180 stupňů po dobu 15 min.

3

Potřeme marmeládou, na podzim je ideální rakytníková, brusinková nebo šípková.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koprová omáčka s křehkým hovězím

Játrová omáčka

Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny

Fazolové brownies bez mouky

Video: Sedmivrstvý jahodový vegan dort bez pečení

Rychlé bezlepkové pečivo bez kynutí

Krémová česneková polévka

Božský pečený seitan

Rybí prsty s quinoi

Křehký koláč plněný čokoládou a tvarohovým krémem

Video: Veganské lahodné burgery z fazolí a mrkve

Domácí kečup