Snadný avokádový tatarák s bagetkou

Jednoduchý recept na avokádový tatarák, kterým každého mile překvapíte.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 zralá avokáda
  • 1 malá červená cibule nebo šalotka
  • 1/4 limety (vymačkaná šťáva)
  • 3 sušená rajčata
  • 1 lžíce kapari
  • chilli paprička (malý kousek)
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • sůl, pepř
  • bagetky k podávání

Postup

1

Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na drobné kostičky.

2

Ihned po nakrájení zakápneme šťávou z limety, aby nám avokádo nezhnědlo. Směs důkladně promícháme.

3

Sušená rajčata, chilli papričku i kapary si nakrájíme nadrobno a přidáme do směsi. Nakonec přimícháme i dijonskou hořčici a dle chuti osolíme a opepříme.

4

Na pánvi si na přepuštěném másle opečeme narychlo bagetky, které lehce posolíme.

5

Avokádový tatarák podáváme nejlépe na rukolovém základu a s opečenými bagetkami.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hovězí tacos s guacamole

Špagety s česnekem a parmezánem hotové do 20 minut

Dýňové muffiny

Kinder Pingui – poctivé řezy s oříšky

Zdravé veganské kokosky ze 3 surovin hotové do 30 minut (video)

Nepečený borůvkový cheesecake s chia semínky

Šťavnatá vepřová panenka na bylinkách

Knedlíky z celozrnného pečiva

Perníkové cupcakes s krémem z mascarpone

Jednoduché paprikové chutney

Brokolicový krém se základem z kořenové zeleniny

Celozrnné pomerančové bábovičky