Pikantní pohanka s cuketou a paprikou

Tento recept je dalším způsobem, jak lze rychle a tak, aby byl výsledek chutný, zpracovat cuketu. Pokud nemáte rádi ostré jídlo, chilli lze vynechat nebo použijte klasické chilli zakoupené v běžném obchodě.

Domi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g pohanky
  • 1 žlutá paprika
  • 1/2 cukety
  • cibule
  • chilli Bhut jolokia
  • provensálské koření
  • bazalka
  • oregano
  • sůl, pepř
  • olivový olej

Postup

1
Uvaříme pohanku v osolené vodě.
2
Na oleji osmažíme cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou papriku, podusíme a když je měkká, přidáme cuketu a opět dusíme, dokud nezměkne.
3
Zeleninu ochutíme kořením, osolíme, opepříme a přisypeme Bhut jolokii.
4
Zeleninu smícháme s pohankou.
5
Hotové jídlo je výborné s nastrouhaným uzeným sýrem.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Orientální lilkové tousty

Špagety s pestem a ricottou

Podzimní dýňové cupcakes bez cukru a lepku

Cuketový nákyp s kuřecím masem

Křupavý pečený falafel

Pikantní kuřecí prso s nivou a brokolicí

Zapékaná brokolice s houbami a sýrem

Hovězí enchiladas s avokádem a salsou

Cuketové lasagne s hovězím masem a parmezánem

Netradiční lasaně s žampiony a čabajkou

Omeleta s dýní hokaidó a zeleným hráškem

Cizrnovo batátové kari (nejen) z pomalého hrnce