Pečená kuřecí roláda s korpusem z vaječného těsta

Jemná kuřecí roláda, které neodoláte. Výborná jako studené pohoštění pro hosty nebo teplý lehký oběd. Korpus je velice podobný klasické omeletě.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1

Vejce, majonézu, strouhaný sýr a semolinu dejte do mísy a rozmíchejte dohladka. Rozehřejte troubu na 180 °C. Směs vylijte na vyšší plech vyložený pečícím papírem a pečte, dokud nezačnou okraje těsta hnědnout.

Pečená kuřecí roláda s korpusem z vaječného těsta

Krok 2
Nasekejte cibule najemno a orestujte na pánvi. Poté přidejte na menší kousky kousky nakrájené kuřecí a restujte, dokud nebude maso nazlátlé. Přidejte sůl a pepř.
Maso s cibulí a kořením rozmixujte v mixéru dohladka a vzniklou směs natřete na ještě teplý korpus.

Pečená kuřecí roláda s korpusem z vaječného těsta

Krok 3

Zarolujte těsto a celou roládu zabalte do alobalu. Pečte v troubě (180 °C) přibližně 40 minut.

Pečená kuřecí roláda s korpusem z vaječného těsta

Krok 4
Vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Můžete podávat i horké, ale roláda nebude při krájení tak dobře držet tvar.

Pečená kuřecí roláda s korpusem z vaječného těsta

Ingredience

  • 3 vejce
  • 100 g strouhaného sýra (jakéhokoli)
  • 100 g majonézy
  • 1 lžíce semoliny
  •  300-350 g kousků kuřete
  • 2 velké cibule
  • sůl, pepř
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketový quiche s kozím sýrem

Špenátové pesto

Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem

Cizrnové placky se zeleninovou směsí

Slaný koláč z listového těsta zapékaný s bramborami, šunkou a sýrem

Výborné brambory pečené v troubě

Polévka z červené čočky

Plněná kulatá cuketa

Dýňová roláda s vanilkovým krémem

Video: Luxusní roláda ze zapečených brambor s italskou a ricottovo-špenátovou náplní

Video: Tradiční japonské vepřové knedlíčky vařené v páře

Pečené hranolky s masem, sýrem a zeleninou