Pečená kuřecí roláda s korpusem z vaječného těsta

Jemná kuřecí roláda, které neodoláte. Výborná jako studené pohoštění pro hosty nebo teplý lehký oběd. Korpus je velice podobný klasické omeletě.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1

Vejce, majonézu, strouhaný sýr a semolinu dejte do mísy a rozmíchejte dohladka. Rozehřejte troubu na 180 °C. Směs vylijte na vyšší plech vyložený pečícím papírem a pečte, dokud nezačnou okraje těsta hnědnout.

Krok 2
Nasekejte cibule najemno a orestujte na pánvi. Poté přidejte na menší kousky kousky nakrájené kuřecí a restujte, dokud nebude maso nazlátlé. Přidejte sůl a pepř.
Maso s cibulí a kořením rozmixujte v mixéru dohladka a vzniklou směs natřete na ještě teplý korpus.

Krok 3

Zarolujte těsto a celou roládu zabalte do alobalu. Pečte v troubě (180 °C) přibližně 40 minut.

Krok 4
Vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Můžete podávat i horké, ale roláda nebude při krájení tak dobře držet tvar.

Ingredience

  • 3 vejce
  • 100 g strouhaného sýra (jakéhokoli)
  • 100 g majonézy
  • 1 lžíce semoliny
  •  300-350 g kousků kuřete
  • 2 velké cibule
  • sůl, pepř
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňová polévka s rajčaty

Vepřová žebírka s omáčkou z vinné želatiny

Cuketové bochánky s datlemi a ořechy

Penne alla crudaiola

Zapékané vepřové s brambory

Cuketové pizza kolečka

Zapékané brambory s vejci, slaninou a česnekem

Cuketovo-masové rolky pečené v rajčatové omáčce

Veganský pastýřčin koláč

Snadné cuketové hranolky s česnekem a parmezánem

Zeleninový hrnec

Segedínský guláš s kváskovým knedlíkem