Celozrnný chléb z domácí pekárny

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300ml vody
  • lžíce oleje
  • lžíce octa
  • 100g celozrnné žitné mouky
  • 300g celozrnné špaldové mouky
  • 100g hladké pšeničné mouky
  • 2 lžičky soli
  • lžička drceného kmínu
  • lžička cukru
  • čtvr kostky čerstvého droždí
  • semínka – hrst lněných a hrst sezamových, slunečnicových nebo dýňových

Postup

1

Do pekárny nalijeme nejdříve tekuté ingredience.

2

Nasypeme mouku, sůl, kmín, cukr a rozdrobíme droždí. Přidáme semínka.

3

Peču v pekárně Moulinex Home Bread na program 1.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlé opékané brokolicové placičky s quinoou a sýrem

Cannelloni s ragú

Opilé jahody v červeném víně

Caldo verde

Dýňový sendvič

Salát se sušenými rajčaty, kešu oříšky a bagetkou

Video: Zapletená pizza plná tekutého sýra a provoněná česnekovým máslem

Vánoční cukroví – křehké podkovy s čokoládovým zdobením

Video: Overnight oats – 6 variant ovesných kaších připravených přes noc

Makaróny s brokolicí a cheddarem do 20 minut

Pravá řecká pita

Rajčatová polévka s mrkví, zelenými fazolkami a cuketou