Ano, čtete správně! Ta krémová, ostrá pomazánka ve veganském provedení. Ah! Mňamka. A hotová za pár minut. Musím říct, že po dokončení toho receptu, jsem shrábla pečivo a na posezení ho celý snědla. Máte štěstí, že jsem ho stihla vyfotit. :-) Zálesák jsem vždy milovala, takže tady máte receptík a já letím zpátky do kuchyně udělat další porci zálesáku, tentokrát větší porcí, aby na mě vždy vykoukl po otevření ledničky.
Nature in the Kitchen
Autor
★★★★★0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
1/2hrnku kesu, namocenych 2hodiny dopredu
1/4hrnku cerstve citronove stavy
1/2platku morske rasy Nori( pouzivane na sushi)
1PL sriracha omacky
1PL kremzske horcice
1/2CL cibuloveho prasku
1/4CL soli
3PL vody
Postup
1
Namocene kesu orisky proplachneme cistou vodou.
2
Pak vlozime vsechny ingredience do mixeru a mixujeme do hladkeho kremu. Muzeme pouzit i rucni mixer. Konzistence se vam mozna nebude zdat tuha, ale po odlezeni zalesaku v lednici pres noc nam ztuhne.