Domácí zálesák

Ano, čtete správně! Ta krémová, ostrá pomazánka ve veganském provedení. Ah! Mňamka. A hotová za pár minut. Musím říct, že po dokončení toho receptu, jsem shrábla pečivo a na posezení ho celý snědla. Máte štěstí, že jsem ho stihla vyfotit. :-) Zálesák jsem vždy milovala, takže tady máte receptík a já letím zpátky do kuchyně udělat další porci zálesáku, tentokrát větší porcí, aby na mě vždy vykoukl po otevření ledničky.

Nature in the Kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2hrnku kesu, namocenych 2hodiny dopredu
  • 1/4hrnku cerstve citronove stavy
  • 1/2platku morske rasy Nori( pouzivane na sushi)
  • 1PL sriracha omacky
  • 1PL kremzske horcice
  • 1/2CL cibuloveho prasku
  • 1/4CL soli
  • 3PL vody

Postup

1

Namocene kesu orisky proplachneme cistou vodou.

2

Pak vlozime vsechny ingredience do mixeru a mixujeme do hladkeho kremu. Muzeme pouzit i rucni mixer. Konzistence se vam mozna nebude zdat tuha, ale po odlezeni zalesaku v lednici pres noc nam ztuhne.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Božské kakaové sušenky bez mouky i tuku (vhodné i pro diabetiky)

Vepřové žampionové kapsy obalené do křupavého kabátku z brambor

Mojito cupcakes

klasicky karbanatek

Klasické karbanátky

Slané lívance

Kulajda z bešamelu

Zázvorový koláč s melasou

Bublanina

Jablečný dortík

Video: Jednoduché čokoládové lanýže na 4 způsoby

Čokoládové sušenky s konopím

Jablkové muffiny s drobenkou