Nejrychlejší a nejlahodnější karamelový krém

Je jen málo receptů, které jsou dobré a opravdu rychlé zároveň. A toto je jeden z nich. Skvělý karamelový krém, se kterým se lehce plní dorty, hezky přilne k marcipánu a dodá neodolatelnou chuť plněnému cukroví. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plechovka karamelizovaného salka
  • 1 balení (250 g) másla

Postup

1

Nechte máslo změknout do pokojové teploty, stejně tak plechovka salka by měla být chvíli před přípravou venku.

2

Vyšlehejte máslo a poté postupně přidávejte karamelizované salko. Vše dobře prošlehejte a ihned použijte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tradiční houbový kuba s pečenými žampiony

Nadýchaná mramorovaná bábovka ze šlehačkového těsta

Ranná chia vzpruha

Černé rýžové nudle s cukrem a ořechy

Dort z karamelizovaných banánů

Tenký skořicový koláč z odpalovaného těsta za půl hodiny

Měkký domácí chléb jako od babičky

Zcela přírodní barviva pro dortové krémy

Irský koláč s drobenkou

Video: Lahodný krémový tiramisu cheesecake

Zapékané vepřové s brambory

Makedonský sladký chléb kozinjak