Nejrychlejší a nejlahodnější karamelový krém

Je jen málo receptů, které jsou dobré a opravdu rychlé zároveň. A toto je jeden z nich. Skvělý karamelový krém, se kterým se lehce plní dorty, hezky přilne k marcipánu a dodá neodolatelnou chuť plněnému cukroví. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plechovka karamelizovaného salka
  • 1 balení (250 g) másla

Postup

1

Nechte máslo změknout do pokojové teploty, stejně tak plechovka salka by měla být chvíli před přípravou venku.

2

Vyšlehejte máslo a poté postupně přidávejte karamelizované salko. Vše dobře prošlehejte a ihned použijte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Celozrnný ovocný chlebíček s karobem a semínky

Polévka z červené řepy s kozím sýrem a řeřichou

Koláč s červenou řepou a ricottou

Sezamové kuře v těstíčku

Jednoduché květákové keksy s parmezánem a mozzarellou

Restovaná kuřecí prsa s parmazánovou strouhankou a cuketou za půl hodiny

Krásné cupcaky s kokosovou náplní a limetkovým krémem

Dýňové mac & “cheese“

Citronové těstoviny s bazalkou

Chřest se sýrem a šunkou v župánku z listového těsta

Luční salát

Fazolový salát