Ovesná kaše s jablky, ořechy a skořicí

Karolína

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ovesné vločky jsou skvělým zdrojem vlákniny a pomalu se uvolňujících sacharidů, což ti dodá energii na celé dopoledne. Jablka jsou bohatá na vitamín C a antioxidanty a skořice podpoří trávení i prohřátí těla. Ovesná kaše je tak skvělou volbou pro podzimní snídani.

Ingredience

  • 1 šálek ovesných vloček
  • 1 šálek mléka nebo rostlinného nápoje
  • 1 nastrouhané jablko
  • špetka skořice
  • hrst vlašských ořechů
  • med dle chuti

Postup

1

Vločky povař v mléce nebo rostlinném nápoji asi 5 minut, než získají krémovou konzistenci.

2

Přidej nastrouhané jablko, skořici a promíchej. Servíruj s nasekanými ořechy a případně doslaď medem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Králičí kousky s mangem a zázvorem

Tagliatelle se salsicciou a cherry rajčaty

Zapečená cuketa dvou chutí

Meduňka – jak ji sklízet a skladovat + 5 domácích receptů

Nejrychlejší a nejlahodnější karamelový krém

Americká klasika – snadné domácí Corn Dogy

Video: Zebra dort – jednoduchá bábovka trochu netradičně

Dort harlekýn

4 recepty na nepečené fitness kuličky

Ratatouille

Extra čokoládový dort s kávou a podmáslím

Caldo verde