Ovesná kaše za studena

Báječná snídaně, vyzkoušejte. :)

Z mojí kuchyně... Papi K.

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na kaši:

  • 40 g ovesných vloček
  • 70 g bílého jogurtu
  • 100 ml mandlového mléka (či jiného)
  • 1 banán
  • chia semínka

Na ozdobu:

  • ovoce dle chuti
  • ořechy

Postup

1

Večer si v misce rozmačkejte banán.

2

Přidejte k němu vločky, jogurt, chia a mléko a dobře promíchejte.

3

Směs dejte do uzavíratelné skleničky a nechte přes noc v ledničce.

4

Ráno vytáhněte z ledničky a na povrchu ozdobte ovocem dle chuti. Já použila mražené jahody a to tak, že jsem je nasypala do rendlíčku a nechala povolit na sporáku.

5

Na ovoce jsem ještě nasypala nahrubo pokrájené pekanové ořechy. Dobrou chuť.

6

A tady ještě další verze – do základu je zamíchána lžička kakaa, nahoře teplé borůvky a kokosová moučka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pikantní zeleninová mísa s avokádem a cizrnou

Soba nudle s rybou a jarní cibulkou

Fit tvarohové palačinky

Brynzová pomazánka s medvědím česnekem za 5 minut

Domácí paštika bez éček

Restovaný losos s fazolkami, česnekem a jarní cibulkou za 30 minut

Čokoládové cizrnové kuličky bez pečení

Zelné závitky s vůní kari

Zdravý tvarohový koláč s banánem

Domácí kečup

Domácí pažitková pomazánka na způsob Lučiny

Cizrna v pikantní rebarborovo – mrkvové omáčce