
Cibuli nakrájíme na velmi drobno a dáme ji smažit do pánve, kam nalejeme pár lžic olivového oleje (cca 3) a máslo.
Až se trošku zasmaží přidáme pancettu a chilli papričku. Chvíli posmažíme.
Zalijeme vínem a počkáme až se víno odpaří. Mezitím si nastrouháme na drobno sýr Pecorino.
Následně přidáme do pánve naše rajčata, osolíme a opepříme.
Přikryjeme pokličkou a necháme bublat na mírném ohni
Mezitím dáme vařit osolenou vodu na těstoviny (typ Bucatini – doporučuji značku Mamma Lucia, Riscossa, Panzani nebo Barilla).
Uvaříme těstoviny ve vroucí vodě a až jsou hotové tak je zcedíme a smícháme s omáčkou v pánvi.
Do směsi nasypeme ještě sýr a všechno pořádně promícháme. Těstoviny podáváme posypané Pecorinem.