Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka v téhle variantě je výborná i na topinky. Svou chutí trošku připomíná houbovou smaženici.

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g ředkviček
  • 250 g cibule
  • 50 g přepuštěného másla
  • 3 vejce
  • hrst zelené petrželky
  • 1 vrchovatá lžička mletého kmínu
  • půl lžičky pepře
  • sůl

Postup

1
Cibuli co nejjemněji nakrájíme (případně nasekáme v sekáčku) a dáme jí zpěnit na přepuštěné máslo.
2
Ředkvičky buď nastrouháme, nebo je také rozsekáme na jemno a přidáme je na pánev k cibuli. Za občasného míchámí smažíme asi 10 minut.
3
Poté přisypeme na pánev vrchovatou lžíci mletého kmínu a počkáme, až se opraží a rozvoní. Přidáme pepř, sůl a přilijeme asi 3 lžíce vody, aby směs zvláčněla.
4
Nakonec vmícháme vajíčka a necháme je ztuhnout. Nakonec vmícháme nasekanou zelenou petrželku.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čočkovo-dýňová polévka s pórkem

Strouhaná buchta

Batátová musaka

Cuketová směs s hrachem

Fazolový burger

Pečené skořicové koblížky bez lepku

Jahodový koláč s mandlovým korpusem a náplní z ricotty + Videorecept

Dietní špagety z cukety

Bezlepkový cibulový koláč

Dýňové ragú s fazolkami

Sójový guláš s fazolemi

Cuketové bramboráčky z ovesných vloček s lososem