Ovesná kaše s borůvkami, banánem a nektarinkou

Rána bývají různá, někdy pohodová jindy hektická, ale co udělá každí ráno lepším? Skvělá snídaně, a to pro mě ovesná kaše rozhodně je. I když člověk musí počítat s malou chvilkou vaření, tak to za to ráno stojí. Teplá kaše do bříška společně s ovocem je pro mě jednoznačně snídaně číslo jedna.

Dobroty do bříška

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Ingredience:

  • 50 g celozrnných ovesných vloček
  • cca 200 ml mléka
  • 1 lžička medu (nemusí být)
  • 4 lžíce borůvek
  • 1/2 banánu
  • 1/2 nektarinky

Postup

1

Vločky dáme do rendlíku a zalijeme mlékem. Necháme chvíli nasáknout. Poté začneme vařit a vaříme cca 5 minut.

2

Na konci vaření může (nemusíme) přidat lžičku medu. Do kaše pak zamícháme tři lžíce borůvek a jednu si necháme na ozdobení. Nakrájíme si banán a nektarinku.

3

Ozdobíme kaši a můžeme podávat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křehké kuličky s kuřecím masem, bylinkami a rajčatovou omáčkou

Zapékané žampiony s ricottou a slaninou hotové za pár minut

Nutelovo-amarantové kuličky

Hrášková polévka s avokádem

Video: Splněný sen každého čokoholika: Malinové košíčky s čokoládovo-malinovou pěnou

Pletený chléb s tvarohovou náplní a sezamovými semínky

Vláčný čokoládovo-cuketový chléb s řeckým jogurtem

Vláčný jablečný koláč s jogurtem

Míchaná vejce po francouzsku

Domácí jablečno-šípkový čaj s vůní skořice

Perníčkové tiramisu

Netradiční ovocné sushi s kokosovou rýží + videorecept