Omeleta s dýní hokaidó a zeleným hráškem

Máte-li chuť na slanou snídani, je tahle sytá omeleta právě pro vás...

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g vařené dýně hokaidó
  • 1 hrnek mraženého hrášku
  • 3 vejce
  • 50 g tvrdého sýra
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • sůl, pepř
  • cherry rajčátka nebo jiná zelenina na ozdobu

Postup

1

Uvařenou (nebo upečenou) dýni rozmixujeme ručním mixérem s vejci, přidáme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme.

2

Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, směs na něj vylijeme a posypeme mraženým hráškem.

3

Přiklopíme poklicí a necháme na mírném plameni 10 minut.

4

Ozdobíme rajčátky a podáváme.

Poznámka

Tuhle omeletu podáváme jako samostané jídlo bez přílohy, díky dýni je sytá sama o sobě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Placičky z králíka a červené řepy s dušenou mrkví

Bezlepkové bochánky z dýně hokaido

Čočka beluga s quinoou a hlívou ústřičnou

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Lasagne s mletým masem a cuketou

Nudle z dýně hokaidó s gomasiem

Expresní bochánek do burgeru pro vegetariány i vegany

Video: Domácí indická kuřecí Tikka Masala

Sekaná mumie

Video: Tradiční japonské vepřové knedlíčky vařené v páře

Recept na poctivé domácí těstoviny bez speciálního vybavení

Kapustové karbanátky