Pečené kořeňené blumy

Zajímavý teplý dezert po skvělé večeři. Doplňte blumy o vanilkovou zmrzlinou nebo cream fresh.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 blumy
  • 2 lžičky cukru krupice
  • 3 ks badyánu
  • 1 celá skořice
  • 0,5 dcl bílého vína

Postup

1

Blumy rozkrojíme napůl a vyskládáme do zapékací misky( řezem nahoru) přidáme cukr, koření a bílé víno. Pečeme na 180C ,10 minut

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Špaldové palačinky s mozzarelou a bazalkovým pestem

Pravá řecká pita

Červená čočka s kuřetem

10 Nejoblíbenějších receptů na Cheesecake

Efektní čokoládový dort s kokosovým krémem

Seitan s brokolicovým pyré

Jemný čokoládový dort s nadýchaným krémem a hoblinkami

Cannelloni plněné ricottou s rajčatovou omáčkou

Domácí kokosová mléčná rýže z mikrovlnky

Lehká pomazánka z ricotty a vajec

Lávový dortík z bílé čokolády s ostružinovou polevou

Salát s ananasem, krevetami a balsamicovým vinaigrette