Jarní omeleta s kopřivou a čedarem

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 vejce
  • hrst čerstvých kopřivových lístků
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce mléka
  • půlka jarní cibulky
  • 1 lžičky oleje
  • 30 g nastrouhaného čedaru

Postup

1

Vejce rozšlehejte vidličkou/metličkou spolu s trochou soli, pepře a mlékem. Přidejte nasekané kopřivy, polovinu množství nastrouhaného sýra a nakrájenou jarní cibulku. Vlijte na horkou pánev s horkým olejem a na MÍRNÉM ohni smažte, dokud se omeletka nezatáhne. Můžete přiklopit pokličkou. Cca v polovině procesu přidejte na povrch omelety zbytek sýra.

2

Přendejte na talíř a podávejte s čerstvým chlebem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodové smoothie s kokosovým mlékem, mátou a šmakounem

Sladké vánoční rolky plněné ořechovou směsí

Snadné lahodné karamely s čokoládou a mandlemi

Úžasné veganské bezlepkové cizrnové brownies

Domácí pečené pikantní kešu oříšky s medem

Tvarohová bábovka

Slunečnicové uzly

Tiramisu

Domácí jogurt z kokosového mléka

Lehký salátek na vietnamský způsob.

Hovězí steak

Restovaná kuřecí prsa s parmazánem a cuketovými nudlemi