Jarní omeleta s kopřivou a čedarem

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 vejce
  • hrst čerstvých kopřivových lístků
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce mléka
  • půlka jarní cibulky
  • 1 lžičky oleje
  • 30 g nastrouhaného čedaru

Postup

1

Vejce rozšlehejte vidličkou/metličkou spolu s trochou soli, pepře a mlékem. Přidejte nasekané kopřivy, polovinu množství nastrouhaného sýra a nakrájenou jarní cibulku. Vlijte na horkou pánev s horkým olejem a na MÍRNÉM ohni smažte, dokud se omeletka nezatáhne. Můžete přiklopit pokličkou. Cca v polovině procesu přidejte na povrch omelety zbytek sýra.

2

Přendejte na talíř a podávejte s čerstvým chlebem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Extra rychlé citronové lanýže z bílé čokolády

Křupavé zelné placičky

Batátové placičky s žampionovým tofu dipem

Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Dýňová polévka s rajčaty

Plněná kulatá cuketa

Vepřové s nektarinkami

Mrkvové cupcakes

Zapečená zelenina

Kakaové sušenky

Plněné špenátové taštičky

Oříškovo skořicové vánoční hvězdičky