Jarní omeleta s kopřivou a čedarem

Jarní omeleta s kopřivou a čedarem

Ingredience na 1 porce

  • 2 vejce
  • hrst čerstvých kopřivových lístků
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce mléka
  • půlka jarní cibulky
  • 1 lžičky oleje
  • 30 g nastrouhaného čedaru

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Vejce rozšlehejte vidličkou/metličkou spolu s trochou soli, pepře a mlékem. Přidejte nasekané kopřivy, polovinu množství nastrouhaného sýra a nakrájenou jarní cibulku. Vlijte na horkou pánev s horkým olejem a na MÍRNÉM ohni smažte, dokud se omeletka nezatáhne. Můžete přiklopit pokličkou. Cca v polovině procesu přidejte na povrch omelety zbytek sýra.

2

Přendejte na talíř a podávejte s čerstvým chlebem.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Štěpán Tripal

Štěpán Tripal

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře