Nepečený koláč s arašídovou náplní a čokoládou
Sladká “rychlovka”, když čekáte návštěvu nebo prostě jen máte neodolatelnou touhu po chuti arašídů. Můžete také využít z receptu jen krém, který je skvělý jako vrstva do sladkých řezů, či náplň palačinek… prakticky do čehokoli.
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 240 g krémového sýra (např. Lučiny)
- 1 hrnek arašídového másla
- ½ hrnku krupicového cukru
- 120 g čokoládových kousků
- 360 g smetany ke šlehání
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 1 předpečený koláčový korpus
Postup
1
Do mísy dejte krémový sýr a šlehejte, dokud nebude nadýchaný.
2
Přidejte arašídové máslo, cukr a vanilku. Dobře promíchejte.
3
Vyšlehejte smetanu a dvě třetiny opatrně vmíchejte do arašídové směsi. Vzniklým krémem naplňte koláčový korpus.
4
Nad parou rozpusťte čokoládu. Nechte lehce vychladnout a vmíchejte do ní zbytek vyšlehané smetany.
5
Rozprostřete čokoládový krém na vršek arašídového a dejte koláč na tři hodiny do mrazáku.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}