Nepečený koláč s krémovou náplní a jahodami

Ideální zákusek, který vám nezabere příliš času a chuťově je naprosto perfektní. Základ tvoří křupavý korpus ze sušenek, krém jemné mascarpone a čerstvé jahody.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Krusta

  • 400 g máslových sušenek
  • 120 g másla

Krém

  • 250 g mascarpone
  • 120 g smetany ke šlehání
  • 100 g moučkového cukru
  • 150 g jahod

Postup

1

Rozdrťe sušenky pomocí mixéru, vlijte rozpuštěné máslo a vytvořte drobkovité těsto.

2

Vyložte dno formy o průměru 24 cm pečícím papírem a polovinou těsta vytvořte na dně a bocích základ pro koláč. Vložte formu do lednice a připravte si náplň.

3

Vyšlehejte smetanu s cukrem a poté přidejte mascarpone. Jahody omyjte, nakrájejte na malé kousky a vmíchejte do krému. Nalijte hotový krém na sušenkový korpus a posypte zbylým sušenkovým těstem.

4

Uložte do lednice k zatuhnutí. Podávejte s jahodami a špetkou moučkového cukru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Luxusní ovesná kaše s čokoládou, banány a arašídovým máslem

Marocké mleté maso s kuskusem

Jarní salát s kapustou, pikantní cizrnou a domácím dresingem

Video: Zdravá verze kuřecího Katsu curry s květákovou rýží

Křupavé závitky plněné jahodovým krémem

Zapečené plněné conchiglioni

Veganské bezlepkové kuličky zapečené s rajčaty a quinoo

Video: Cuketový chlebíček s extra porcí čokolády

Rychlé nudle z pánve s omáčkou a třemi druhy hub

Briam – zelenina pečená na grécky spósob

Krémový hořčicový dip s podmáslím

Tiramisu