Batátovo-avokádové jednohubky
Batátovo-avokádové jednohubky jsou malé melba toastíky s kořeněnými batáty pečenými v troubě a avokádem, navrch zdobené rajčátky a ředkvičkovými výhonky. Pečené batáty udělají na tvrdším toastíku krásně měkounké lůžko pro rozmačkané avokádo a rajčátko s ředkvičkovými výhonky ho korunují do krásy. Připravené je máte do půl hodiny a potěšíte s ním nejen ty, co nejedí maso.
1001 Voyages Gourmands
Autor
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 2 batáty, oloupané a nakrájené na 0,5 cm tenké plátky
- 1/2 lžičky římského kmínu
- 1/2 lžičky sladké papriky
- sůl dle chuti
- 1 a 1/2 lžičky olivového oleje
- 1 velké avokádo zbavené slupky a pecky
- šťáva z jedné limetky
- sůl dle chuti
- 15 cherry rajčátek, rozpůlených
- 1/2 hrnku ředkvičkových klíčků
- 1 balení kulatých melba toastíků