Postup
Krok 1
Rozpusťte čokoládu a promíchejte s ostatními ingrediencemi na korpus. Formu o průměru 26 cm lehce vymažte olejem a směs natlačte na dno a strany. Vložte do lednice.
Krok 2
Do menšího rendlíku nalijte smetanu, vložte máslo, cukr a přiveďte vše k varu. Ihned odstraňte, přilijte ruk a nalámejte do směsi bílou čokoládu a nechte rozpustit. Přisypte kokos, promíchejte a vložte do lednice na hodinu.
Krok 3
Poté rozprostřete kokosovou náplň na připravený korpus a urovnejte povrch. Vložte zpět do lednice.
Krok 4
Smetanu s máslem rozehřejte k varu, sundejte z plotny a přidejte nalámanou čokoládu. Promíchejte dohladka a polijte směsí kokosovou náplň. Vložte dezert zpět do lednice.
Krok 5
Ozdobte dle chuti, zde jsou použity kuličky z sušenek, čokolády a trochy smetany s rumem.