Muffiny s ovesnými vločkami bez tuku

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 280 g hladké mouky
  • 240 g ovesných vloček
  • 240–300 ml mléka (dle potřeby)
  • 100–120 g medu (dle chuti)
  • 2 vejce
  • 1 balení prášku do pečiva
  • 2 lžíce skořice
  • jablíčka, ořechy, rozinky

Postup

1

Předehřejeme troubu na 180 °C. Nejdříve si namočíme ovesné vločky do části teplého mléka a necháme je nabobtnat.

2

Ve druhé míse smícháme všechny sypké ingredience, pak přidáme mléko s rozšlehaným vejcem a medem, vychladlé vločky a jablíčka (rozinky, ořechy). Všechno tedy smícháme dohromady a plníme do formiček na muffiny.

3

Vložíme do předehřáté trouby zhruba na 180 °C a pečeme cca 20–25 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tečkovaný cheesecake

Tofu směs s chilli omáčkou

Video: Křupavé mozzarellové tyčinky se špenátem

Krůtí stehna s provensálským kořením

Video: 6 originálních dezertů z mikrovlnky, hotových do 5 minut

Video: Neodolatelně krémový čokoládový pudink

Smažené sýrové tyčinky v křupavém obalu

Domácí jahodový džem

Králičí kousky s mangem a zázvorem

Hustá mrkvová polévka

Roztomilý tečkovaný cheesecake s čokoládou

Extrémní čokoládový čokodort s čokoládou, čokoládovým sypáním a čokoládou, polévaný čokoládou