Domácí fitness kapustové chipsy s olivovým olejem a solí

Dietní varianta brambůrků, kterou připravíte do 20 minut se vším všudy. Lehce křupavé, ale nenasáklé olejem a příjemné chuti. 🙂 Zeleninové chipsy mi vždy chutnaly více, než klasické bramborové, a proto jsem neváhala a zkusila i tento recept. K mému překvapení byly výborné – jedli i ti, kteří kapustu zrovna v lásce nemají :).

  • Doba přípravy: 20 minut
  • Porce: 2

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička mořské soli

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C. Plech vyložte pečícím papírem.

2

Kapustové listy opatrně ostříhejte od menších lístků a ty vložte do mísy.

3

Zbavte lístky přebytečné vody.

4

Vyskládejte kousky kapusty na plech a pokapejte je přibližně lžící olivového oleje a posypte mořskou solí.

5

Pečte v troubě, dokud nejsou listy lehce nahnědlé, přibližně 10 až 15 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vegmezán – Veganský parmezán

Guláš z hlívy

Nepečená kávová zrna bez cukru

Krémová špenátová polévka se slaninou

Ledový salát s zakysanou smetanou a parmazanem

Batátový krém s pomerančem a chilli

Video: Bramborové mističky plněné kuřecím masem pod rozteklým sýrem

Bramborové růže

Brownies s žitnou moukou

Video: Domácí smetanová zmrzlina z avokáda a jahod

Nakládaný lilek

Cizrna s mletým hovězím masem