
Korpus
Čokoládová vrstva
Kokosový krém
Zdobení
Zalijte dva hrnky kešu oříšků vodou a nechte přes noc nasáknout.
Formu o průměru 20 cm vyložte pečícím papírem.
Všechny ingredience na korpus vsypte do mixéru a mixujte najemno. Směsí vyložte dno formy. Dejte na chvíli do mrazáku, než uděláte čokoládu na další vrstvu.
Na čokoládovou vrstvu smíchejte javorový sirup, kakao a kokosový olej.
Na korpus nalijte čokoládovou polevu a dejte opět do mrazáku.
Všechny ingredience na krém vložte do mixéru a mixujte do hladké konzistence. Nalijte do formy a zahlaďte nerovnosti.
Vložte hotový cheesecake do mrazáku aspoň na tři hodiny. Přibližně 30 minut před podáváním jej vyjměte z mrazáku.
Na zdobení lehce orestujte mandlové plátky a kokos na suché pánvi. Nasypte na cheesecake, přidejte čokoládové kousky a servírujte.