Kuskus s hráškem a žampiony

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • dvě hrsti mraženého hrášku
  • velká hrst nahrubo nastrouhaného parmazánu
  • pepř
  • sůl
  • petrželka
  • větší šálek kuskusu
  • dvě hrsti nakrájených žampionů ( možní nahradit pro výraznější chuť lesními houbami )
  • kousek másla

Postup

1

Nejprve si trochu osolíme kuskus a zalijeme horkou vodou tak aby hladinu převyšovala cca o centimetr, přiklopíme a necháme dojít ca deset minut doměkka.

2

Na pánvi na kousku másla opečeme houby a hrášek, poté ochutíme solí a pepřem. Přimícháme hotový kuskus , petrželku a vše dochutíme solí. Poté posypeme nastrouhaným sýrem a ihned podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tátův bezchybný vepřový guláš

Celozrnné gnocchi dvou barev

Extra rychlé citronové lanýže z bílé čokolády

Losos pečený s rajčaty, zelenými fazolkami a pestem

Jogurtovo-tvarohový dortík s Milkou

Smetanová hlívová omáčka

Bleskový špaldový koláč s čokoládou a brusinkami – porce jen 176 kcal

Domácí sýrový dip

Jablečný chlebíček

Čokoládový cheesecake bez mouky – 3 vrstvy čokoládové extáze

Pečený pstruh s citronem a bylinkami

Video: Těstoviny penne na 4 originální způsoby