Perník

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1 hrnek nízkotučného mléka
  • 1 nízkotučný jogurt
  • 1 vejce
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 prášek do perníku

Na ozdobení

  • Marmeláda na potření
  • Švestkový kompot
  • Čerstvá meduňka

Postup

1

Plech na pečení vymažeme lehce olejem, stačí 0,5 lžičky.

2

Všechny suroviny dobře promícháme a těsto nalijeme a vymaštěný plech.

3

Pečeme na 180ºC cca 30 minut.

4

Upečený perník necháme vychladnout, nakrájíme a na každý kousek dáme 0,5 lžičky marmelády 0,5 kompotované švestky a lístek meduňky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zmrzlina z melounu cantalupe s mátou

Salát se sušenými rajčaty, kešu oříšky a bagetkou

Voňavá polévka z červené čočky

Sushi bowl

dynove pyre

Dýňové pyré

Pečené baby karotky s česnekem a parmazánem za 30 minut

Jednoduchý zeleninový krém

Video: Kuřecí roláda plněná smetanovým sýrem, sušenými rajčaty, mozzarellou a špenátem

Osvěžující zeleninová polévka gazpacho

Jarní pomazánka z medvědího česneku a vajíček

Kokosová rýže s mangem a kešu

Kuře teriyaki