Perník

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1 hrnek nízkotučného mléka
  • 1 nízkotučný jogurt
  • 1 vejce
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 prášek do perníku

Na ozdobení

  • Marmeláda na potření
  • Švestkový kompot
  • Čerstvá meduňka

Postup

1

Plech na pečení vymažeme lehce olejem, stačí 0,5 lžičky.

2

Všechny suroviny dobře promícháme a těsto nalijeme a vymaštěný plech.

3

Pečeme na 180ºC cca 30 minut.

4

Upečený perník necháme vychladnout, nakrájíme a na každý kousek dáme 0,5 lžičky marmelády 0,5 kompotované švestky a lístek meduňky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené banánovo – ananasové řezy se šlehačkou a vlašskými ořechy

Pappardelle s černým lanýžem

Pečené bagetky s ricottou a restovanou slaninou

Mandlové cupcakes s vanilkovým krémem

Podzimní roláda s karamelem a pařížskou šlehačkou

Vláčná buchta s ovocem

Nejlepší tvarůžková pomazánka

Ovocné smoothie

Mrkev na rozmarýnu s ořechovo-celerovým dipem

Čokoládovo-cuketová buchta

Nejlepší marináda na maso

Cheessecake s lesním ovocem