Recept na delikátní Brownies z černých fazolí pouze v 5 krocích

Brownies se spoustou bílkovin a úplně bez mouky. Rozhodně vyzkoušejte tento originální recept, který je velice rychlý a výsledný chuťový efekt vás velice překvapí.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1

Ingredience

  • 400 g černých fazolí (předvařených), omytých a vysušených
  • 2 velká vejce
  • 1/2 hrnku nesladkého kakaa (holandského např.)
  • 3/4 hrnku krupicového cukru
  • 1/2 lžičky oleje
  • 1 lžíce mandlového mléka (popř. klasického)
  • 1 lžička balsamika
  • 1/2 lžičky prášku do pečiva
  • 1/2 lžičky jedlé sody
  • 1/2 lžičky čerstvě mleté kávy nebo instantní
  • 1 hrnek čokoládových kousků

 

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C. Pečicím papírem vyložte čtvercovou formu o velikosti 23 x 23 cm. Přes okraje formy nechte papír přesahovat asi o 5 cm.

2

V mixéru smíchejte fazole, kakao, cukr, vajíčka, olej, mléko, balsamiko, prášek do pečiva, sodu a kávu a rozmixujte do hladka.

3

Nalijte směs do mísy a přisypte polovinu hrnku čokoládových kousků. Zamíchejte a přelijte do formy.

4

Vršek těsta posypejte druhou polovinou čokoládových kousků a dejte péct.

5

Pečte přibližně 30 až 32 minut nebo dokud špejle zapíchnutá doprostřed nebude po vytažení čistá.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dokonalé italské sladké bochánky Castagnole

Ořechové vánoční cukroví s lahodným krémem a polevou

Dýňová bábovka

Císařský trhanec – kaiserschmarrn

Vláčné dortíky s nadýchaným čajovým krémem

Pečená dýně hokkaidó s medovo-česnekovou zálivkou

Pečený zelný květ

Pikantní zeleninová mísa s avokádem a cizrnou

Černá sezamová / maková zmrzlina

Vláčný francouzský třešňový koláč clafoutis

Pudingové řezy

Nepečené karamelové kokosky s hořkou čokoládou do 30 minut