Dokonalý čokoládový krém na cupcaky, do zákusků i dortů

Jednoduchý čokoládový krém, který vytvoří skvělou náplň do dortů, cupcaků či jakýchkoli jiných zákusků. Dobře se roztírá, lze s ním také hezky zdobit. Můžete jej smíchat s menším, či větším množstvím cukru, přidat další příchuť či ovoce.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 220 g změklého másla
  • 2 hrnky moučkového cukru
  • 4 lžíce holandského kakaa
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 2 lžíce smetany ke šlehání
  • ¼ lžičky soli

Postup

1

V misce rozšlehejte máslo s cukrem, kakaem a solí. Poté přilijte vanilku, smetanu a šlehejte přibližně 5 minut, nebo dokud nebude směs krémová a nadýchaná.

2

Pokud budete krém používat do dortu, dejte méně cukru - dle chuti.

Poznámka

Do dortů spíše doporučujeme použít menší množství cukru, protože tam není tvárnost tolik nutná.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

VIDEORECEPT: Toast z pánve

Nepečené dýňové kopečky bez cukru i mouky hotové za chvíli

Jemné vafle ze špaldové mouky a kefíru

Čokoládový dort s mascarpone

Čokoládový dort s ganache krémem

Sváteční husa na jablkách

Dietní salát s jablkem, mrkví a čerstvou bazalkou

Kokosové nanuky s kiwi, chia semínky a bez rafinovaného cukru

Video: Zdravá mátová zmrzlina z karobu a kakaových bobů

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Božské kakaové sušenky bez mouky i tuku (vhodné i pro diabetiky)

Video: Zapletená pizza plná tekutého sýra a provoněná česnekovým máslem

dynova polevka

Dýňová polévka