Kokosová šlehačka

Máte rádi kokos? Tak to budete z této šlehačky nadšeni stejně jako já

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kokosové mléko v plechovce
  • šlehač
  • “pevnou vůli nesníst ji hned najednou”

Postup

1
Plechovku kokosového mléka dejte přes noc do ledničky, kokosová voda a tuhé mléko se od sebe přirozeně oddělí. Ztuhlé mléko vyjměte, dejte do misky a vyšlehejte jako klasickou smetanu. Oddělenou vodu nevylévejte, použít ji můžete na sladké pečení, do smoothie nebo vypít jen tak
2
Kokosová šlehačka není vhodná na teplé pokrmy, na teple se začne rozpouštět. Já ji použila např. na dort, který u mě v receptech také najdete
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Treska tažená ve vakuu s teplým salátem z čočky beluga

Zapečené avokádo s vejcem k snídani

Croissant

Zeleninový bulgur s tuňákem a olivami

Rychlé kuřecí nudličky ve sladkokyselé omáčce

Domácí máslo ze dvou ingrediencí

Love Nut – Love-tella – Suprová oříšková pomazánka

10 nejkrásnějších narozeninových dortů

Křupavé kuličky v bílé čokoládě s dýňovým krémem

Bezlepkový dýňový koláč s rozinkami

To pravé osvěžení – studená polévka gazpacho

Banánovo-arašídový chia dezert