Ovesný základ
Cheesecake
Jablka
Předehřejte troubu na 180 °C.
Formu o velikosti 22×33 cm vymažte lehce olejem.
V míse promíchejte nadrcené sušenky, vločky, rozpuštěné máslo a třtinový cukr. Vzniklou směs natlačte na dno připravené formy.
pečte 5 minut a poté vyndejte a nechte vychladnout.
V druhé misce rozšlehejte krémový sýr, třtinový cukr, krupicový cukr, skořici, zázvor, škrob a vanilku dohladka. Krém nalijte na korpus.
Plátky jablek navrstvěte na krém a vše posypte směsí kokosového oleje, skořice, hladké mouky, ovesných vloček a třtinového cukru.
Pečte na 180 °C přibližně 40 až 50 minut. Poté vyndejte a nechte 15 minut chladnout.
Hotový zákusek vložte přes noc do lednice, poté nakrájejte na čtverečky, polijte karamelovou omáčkou a podávejte.