Přejít k obsahu
Recepty
Close Recepty
Open Recepty
Dle chodu
Hlavní jídla
Dezerty
Dorty
Cukroví
Polévky
Snídaně a svačiny
Saláty
Předkrmy
Omáčky a ochucovadla
Přílohy
Nápoje
Diety
Fitness a zdravé
Paleo
Vegetariánské
Veganské
Vitariánské (Raw)
Bezlepkové
Pro diabetiky
Bez laktózy
Bez oříšků
Hlavní ingredience
Kuřecí
Vepřové
Hovězí
Ryby
Těstoviny
Luštěniny
Brambory
Cuketa
Dýně
Sezónní
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Velikonoce
Valentýn
Halloween
Čas přípravy
Do 15 minut
Do 30 minut
Do 45 minut
Návody
Close Návody
Open Návody
Dům a zahrada
Obývací pokoj
Ložnice
Dětský pokoj
Kuchyně
Koupelna
Chodba a schody
Balkon
Zahrada
Co vyrobit
Dekorace
Nábytek
Šperk
Dárek
Osvětlení
Oblečení
Kosmetika
Maminky
S dětmi a pro děti
Cvičení
Úklid
Tipy a triky
Materiál
Papír
Přírodniny
Textil a vlna
Recyklace
Keramika
Sezónní
Pěstování a bylinky
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Valentýn
Velikonoce
Halloween
Naposledy navštívené
Oblíbené
Přidat recept
Můj účet
Search ...
Výsledky
Vepřová panenka se švestkami
Luxusní hlavní chod, kterým neurazíte žádnou společnost.
All The Paleo
Autor
★
★
★
★
★
0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených:
0
Ingredience
1 kg vepřové panenky
cca 12 plátků slaniny
sušené švestky
pepř
sůl
Postup
1
panenku omyjeme a zbavíme blanek
2
prostředkem panenky uděláme podélně dlouhým nožem otvor
3
vzniklý otvor naplníme sušenými švestkami
4
maso osolíme a opepříme ze všech strana a zabalíme do slaniny (můžeme omotat nití nebo propíchnout párátky, aby slanina lépe držela)
5
zprudka opečeme na pánvi, aby se maso zatáhlo – cca 1 minutu z každé strany
6
poté pečeme v předehřáté troubě na 200°C 15 – 20 minut, panenka by měla být uvnitř ještě trochu růžová
7
při podávání krájíme na plátky
8
jako příloha se hodí například vařené batáty
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Čokoládový dort
Batátovo-avokádové jednohubky
Miniquiche s různými náplněmi
Dýňový koláč
Domácí kečup
Grilovaný seitan s pečenou zeleninou
„Malinové nebe“ – Nepečené malinové řezy s pudinkem
Malinové ovesné vločky
Nepečené kokosové kuličky s javorovým sirupem a čokoládovou polevou
Zeleninový vývar s nudlemi po asijsku
Těstoviny se špenátem
Máslové sušenky
Načíst další