Jemná cizrnová pomazánka s avokádem

Rychlá cizrnová pomazánka, která je skvělá do toastového chleba, jako doplněk k chlebíčkům nebo jako dip ke krekrům. Díky avokádu je krásně krémová, díky cizrně jemně křupavá a plná bílkovin. 🙂
  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: 3 ks

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 450 g uvařené cizrny
  • 1 velké zralé avokádo, zbavené slupky a pecky
  • 2 lžíce bazalkového pesta
  • šťáva z půlky citrónu
  • sůl a pepř na dochucení
  • toastový chleba
  • špenátové listy (volitelné)

Postup

1

V míse smíchejte cizrnu a avokádo. Rozmačkejte vidličkou, přidejte pesto a citrónovou šťávu. Opepřete a osolte dle chuti.

2

Rozprostřete pomazánku na toastový chléb, přidejte pár špenátových listů a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vánoční perníčky

Špagety s avokádovým pestem s petrželkou

Krémový rýžový puding s kokosovým mlékem

Vyzkoušený čaj proti chřipce s chilli a zázvorem

Video: Veselý dort v podobě roztomilého ježečka

Sladké potěšení z piškotu ze zeleného čaje + videorecept

Jahodovo-banánový cheesecake salát

Tvarohová bábovka

Caesar salát

Jednoduché celozrnné bagetky

Špenátová piškotová roláda se sýrovou náplní z kešu

Banánové muffiny s oříšky