Domácí ředkvičková pomazánka

Je opravdu moc výborná a perfektní pro začátečníky, protože už nepotřebuje ničím dochutit!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4-5 ředkviček
  • 1 balení Paloučku (nebo Lučina)
  • cca 2 lžíce pomazánkového másla
  • pažitka

Postup

1

Ředkvičky si pokrájíme na drobno, nebo tak jak nám nejvíc chutnají. Pažitku nastříháme.

2

Do misky dáme ředkvičky s paloučkem a pořádně promícháme. Postupně přidáváme pomazánkové máslo až do naší oblíbené konzistence. Nakonec vmícháme pažitku a mažeme na chleba. :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kakaové batátové lívance

Zapečené brambory se zelím

Křehké kakaové sušenky

Pop tarts, jedinečné plněné americké taštičky

Za 30 minut proměníte starý chléb ve vynikající sýrové muffiny

Rajčatové rizoto s červeným vínem

10 snadných dipů k chipsům, krekrům a křehkému pečivu

Zakroucené listové tyčinky se dvěma druhy sýru a tymiánem do 30 minut

Jednoduchý a zdravý kuskus z květáku s petrželkou a česnekem

Duhová roláda

Vláčný medový perník

Ricciarelli – křehké mandlové cukroví bez lepku