Domácí ředkvičková pomazánka

Je opravdu moc výborná a perfektní pro začátečníky, protože už nepotřebuje ničím dochutit!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4-5 ředkviček
  • 1 balení Paloučku (nebo Lučina)
  • cca 2 lžíce pomazánkového másla
  • pažitka

Postup

1

Ředkvičky si pokrájíme na drobno, nebo tak jak nám nejvíc chutnají. Pažitku nastříháme.

2

Do misky dáme ředkvičky s paloučkem a pořádně promícháme. Postupně přidáváme pomazánkové máslo až do naší oblíbené konzistence. Nakonec vmícháme pažitku a mažeme na chleba. :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kořeněné krůtí maso se šafránovým kuskusem se zeleninou

Vláčný koláč s čokoládovou náplní a arašídy

Borůvkový tvarožník

Slaný koláč z listového těsta zapékaný s bramborami, šunkou a sýrem

Kváskové buchtičky s vanilkovým pudinkem

Video: Kakaová roláda plněná 3 druhy zmrzliny, přelitá čokoládovou polevou

Domácí meduňkový sirup

Čokoládovo-cuketová buchta

Rostlinná pomazánka z uzeného tofu

Video: Snadná čokoládovo-karamelová buchta s bohatým karamelovým krémem

Pomazánka z vlašských ořechů

letni salat s avokadem, jahodami a kozim syrem

Letní salát s jahodami, avokádem a kozím sýrem